Всички акумулатори от Хендлер Груп,както и новите ни предложения и продукти може да откриете в новите ни магазини в София и Ст.Загора, както и в партньорската мрежа на фирмата.

Стартира българският уеб сайт на BERGA – представени от официалния вносител за България – ХЕНДЛЕР ГРУП ООД

1. От месец май 2011г. Хендлер Груп ООД вече е изключителен представител за Бьлгария и на немската марка за акумулаторни батерии TENAX. Акумулаторите TENAX сьщо са част от световния гигант в производството на акумулатори JOHNSON CONTROLS. С перфектното сьотношение цена-качество в батериите TENAX, Хендлер Груп ООД има за цел да задоволи нуждите на клентите вьв всяко едно отношение.

2. BERGA – водеща марка за акумулатори на Johnson Controls, през април 2010 г. стартира 6 месечен конкурс за откриватели. Повод ще бъдат всички открития от ежедневието. Особено в областта на автомобилната индустрия , немските инженери имат големи постижения през последните 120 години. През последните 80 години се счита, че акумулаторите BERGA също са част от тези открития и са истинско произведение на изкуството. Верни на тази традиция BERGA организират това състезание за всички изобретатели и за тези, които искат да станат такива. Всеки месец до 30.09.2010г. ще бъде излъчван по един победител. Накрая пред жури от специалисти ще бъде обявен и големия победител , който ще бъде отличен с призата BERGA – ERFINDER PREIS 2010 и ще получи награда от 1000Евро и уикенд за 2-ма в Брюксел , включващ и посещение на панаира за иновации и открития.

3. BERGA предлага много широк асортимент от акумулатори, както за леки така и за товарни автомобили. Наред с конвенционалните необслужваеми акумулатори, BERGA е вмъкнала в програмата си и иновативна AGM технология. AGM акумулаторите се произвеждат специално за автомобили с висока консумация на електроенергия със STAR-STOP система и такива с много на брои цикли на запалване като ТАКСИ, ПОЛИЦИЯ , БЪРЗА ПОМОЩ, автомобили с високо луксозно ниво на оборудване, ХИБРИДНИ автомобили.

4. BERGA започна и производство на обновената POWER_FRAME технология в своите серии акумулатори, която се характеризира с некорозираща обрамчена положителна решетка, която в същото време е обвита с многослоен , специално създаден памучно-полиестерен материал, способстващ за задържането на активната маса върху плочата.

– Засилваща циклична експлоатация в сравнение с обикновените,пълни с електролит акумулатори;

– Здравия ленен материал се прилага като защита и от налягането върху активната маса.

Тези акумулатори се вграждат фабрично на :
AUDI, BMW, MERCEDES-BENZ, VW, FORD, HYUNDAI, KIA. LAND ROVER, MINI, SMART, VOLVO, FPEL, SEAT