VARTA увеличава капацитета на завода си в Хановер

С нарастване на търсенето на AGM акумулатори в световен мащаб, най-големият производител на акумулатори в света предприе стъпка към увеличаване на капацитета на завода си в Хановер с около 1 милион броя.Така само този завод ще произвежда поне 10 млн. акумулатора годишно.

Read More

Продължава партньорството между FIAMM и DUCATI

FIAMM отново потвърди подкрепата си като основен спонсор на DUCATI Racing Team.Партньорството продължава вече 5 години, като DUCATI отново избра да разчита на опита на FIAMM . Откриването на новия шампионат се състоя на 15 март в Sala Simoncelli на световната писта в Мисано.

Read More

FIAMM ще оборудва Ford със Start-Stop акумулатори

FIAMM Energy Technology доставя на Ford старт – стоп батерии

Повече от 70 години FIAMM е водещата марка, поддържаща автомобилистите, с италианското си производство на стартерни батерии за автомобили, мотоциклети и търговски превозни средства, предназначени за основните производители на автомобили и за пазара на резервни части.

Ето защо FIAMM Energy Technology с гордост обявява, че ще предостави своята технология на батерия Advanced Flooded Battery (AFB) за захранване на автомобили Ford Start-Stop на първоначално вграждане-OE.

Read More

Най-големият завод за AGM в света

Най-големият завод за AGM в света е на VARTA

Най-големият завод за акумулатори с AGM (абсорбираща стъклена вата) се намира в гр. Цвикау, Германия. Във високотехнологичното предприятие ежегодно се произвеждат няколко милиона акумулатора AGM. Тъй като необходимостта от акумулатори с технологията Start-Stop ще продължи да се увеличава значително през следващите няколко години, VARTA е идеално подготвена да посрещне предстоящите предизвикателства.

Read More

ВАРТА с нов AGM акумулатор за тежкотоварни автомобили

Хотел на колела

  • 6 пъти по-дълъг експлоатационен живот в сравнение с конвенционалните акумулатори
  • Най-високо ниво на устойчивост на вибрации
  • Изпълнява всички изисквания на държавните разпоредби за стандартите за по-високи емисии
  • Подходящ за монтиране в края на рамата (EURO 5/6)
Read More

Нов обект

От месец януари 2015г. Хендлер Груп ЕООД посреща всички свои клиенти и в новооткритата си складова база с шоурум и офис в гр.Пазарджик на бул.Пловдивско шосе 107 (до СБА) .

Read More

Стартира българският уеб сайт на BERGA

Всички акумулатори от Хендлер Груп,както и новите ни предложения и продукти може да откриете в новите ни магазини в София и Ст.Загора, както и в партньорската мрежа на фирмата.

Стартира българският уеб сайт на BERGA – представени от официалния вносител за България – ХЕНДЛЕР ГРУП ООД

1. От месец май 2011г. Хендлер Груп ООД вече е изключителен представител за Бьлгария и на немската марка за акумулаторни батерии TENAX. Акумулаторите TENAX сьщо са част от световния гигант в производството на акумулатори JOHNSON CONTROLS. С перфектното сьотношение цена-качество в батериите TENAX, Хендлер Груп ООД има за цел да задоволи нуждите на клентите вьв всяко едно отношение.

2. BERGA – водеща марка за акумулатори на Johnson Controls, през април 2010 г. стартира 6 месечен конкурс за откриватели. Повод ще бъдат всички открития от ежедневието. Особено в областта на автомобилната индустрия , немските инженери имат големи постижения през последните 120 години. През последните 80 години се счита, че акумулаторите BERGA също са част от тези открития и са истинско произведение на изкуството. Верни на тази традиция BERGA организират това състезание за всички изобретатели и за тези, които искат да станат такива. Всеки месец до 30.09.2010г. ще бъде излъчван по един победител. Накрая пред жури от специалисти ще бъде обявен и големия победител , който ще бъде отличен с призата BERGA – ERFINDER PREIS 2010 и ще получи награда от 1000Евро и уикенд за 2-ма в Брюксел , включващ и посещение на панаира за иновации и открития.

3. BERGA предлага много широк асортимент от акумулатори, както за леки така и за товарни автомобили. Наред с конвенционалните необслужваеми акумулатори, BERGA е вмъкнала в програмата си и иновативна AGM технология. AGM акумулаторите се произвеждат специално за автомобили с висока консумация на електроенергия със STAR-STOP система и такива с много на брои цикли на запалване като ТАКСИ, ПОЛИЦИЯ , БЪРЗА ПОМОЩ, автомобили с високо луксозно ниво на оборудване, ХИБРИДНИ автомобили.

4. BERGA започна и производство на обновената POWER_FRAME технология в своите серии акумулатори, която се характеризира с некорозираща обрамчена положителна решетка, която в същото време е обвита с многослоен , специално създаден памучно-полиестерен материал, способстващ за задържането на активната маса върху плочата.

– Засилваща циклична експлоатация в сравнение с обикновените,пълни с електролит акумулатори;

– Здравия ленен материал се прилага като защита и от налягането върху активната маса.

Тези акумулатори се вграждат фабрично на :
AUDI, BMW, MERCEDES-BENZ, VW, FORD, HYUNDAI, KIA. LAND ROVER, MINI, SMART, VOLVO, FPEL, SEAT

Read More